BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Kültür ve Sanat Araştırmaları Merkezi (Büksam)

BÜKSAM Konferansları Troya Müze Müdürü Rıdvan Gölcük

Başkent Üniversitesi Kültür ve Sanat Araştırmaları Merkezi BÜKSAM Konferansları kapsamında Troya Müzesi Müdürü Sayın Rıdvan Gölcük tarafından 22 Nisan 2024 Pazartesi günü Saat 20.00'de" Troya Müzesi: Yeni Müze mi Yeni Müzecilik mi?" başlıklı konferans verilmiştir. Rıdvan Gölcük 2019 yılında Troya Müze Müdürlüğü görevine gelmesini takiben yönetimi altında Troya Müzesi 14 Şubat 2020?de, Attraction Star Awards ödüllerinde ?En Başarılı Müze?, 2020 Avrupa Yılın Müzesi Özel Takdir Ödülü, 2020-2021 Avrupa Müze Akademisi Özel Takdir Ödülü, 2021 Homeros Bilim Kültür ve Sanat Ödülü, 2021 Museums In Short Özel Takdir ödüllerini almış ve bu süre zarfında Troya Müzesi ?Ödül Avcısı? olarak anılmaya başlamıştır.